Skip navigation

Coronavirus (COVID-19)

Bupa Global Travel
Rejseforsikringskunder

Situationen med coronavirus (COVID-19) fortsætter med at udvikle sig, og derfor har vi sat særlig fokus på sundhed og sikkerhed, både hvad angår vores kunder og medarbejdere overalt i verden. Vi har iværksat en række foranstaltninger til at afhjælpe og minimere de negative følger, hvad vores service angår.

Vi ønsker at takke alle vores kunder og partnere for deres støtte og tålmodighed i denne tid. Situationen udvikler sig hurtigt, men alle kan være ganske forvisset om, at vi tager alle nødvendige skridt for at hjælpe både kunder og personale med at navigere i denne vanskelige tid. Vi har overvejet situationen nøje, især i relation til epidemi-klausulen i vores forsikringsbetingelser. Vi ønsker at sikre, at de beslutninger vi tager, er i vores kunders langsigtede interesse.

Vi følger anbefalingerne fra Verdenssundhedsorganisationen (WHO) og foretager løbende ændringer, hvor det måtte være nødvendigt.

Hvis du har købt rejseforsikring hos os, kan du finde alle information om, hvordan du er dækket i din forsikringspolice på Min side,eller på vores hjemmeside scandinavia.ihi.com/Rejseforsikring.aspx.

Dækker min Bupa Global Årsrejse- eller Enkeltrejseforsikring COVID-19?

Nye kunder:

  • I overensstemmelse med epidemi-klausulen i vores standardpolice, dækker Årsrejse- og Enkeltrejseforsikringer ikke COVID-19 fra og med den 14. april 2020.

Alle eksisterende kunder:

  • Hvis du har købt din rejse inden den 14. april 2020, vil forsikringen dække berettigede udgifter til medicinsk behandling for COVID-19 ex gratia under hele den planlagte rejse, forudsat at rejsen afsluttes inden udgangen af 2020.
  • Kunder, der har købt deres rejse den 14. april 2020 eller senere, er ikke dækket for udgifter relateret til medicinsk behandling og assistance i forbindelse med COVID-19.
  • Hvis du fornyer eller forlænger din forsikringsdækning, gælder de samme COVID-19-betingelser, som beskrevet ovenfor.

Hvis du ikke ønsker at forny din forsikringspolice, så tag venligst kontakt til os på travel@ihi-bupa.com.

Sådan kontakter du os

Hvis du har købt rejseforsikring hos os, kan du finde al information om din dækning i forsikringsbetingelserne på Min Side eller på vores hjemmeside https://scandinavia.ihi.com/Rejseforsikring.aspx.


Enkeltrejse- / Årsrejseforsikringskunder
Kundeservice
travel@ihi-bupa.com
Live web chat
 global.ihi.com
Telefon
+45 70 20 70 48
Bupa Global døgnåben alarmservice
+45 70 23 24 61

Vi beder venligst om, at du for tiden undgår at sende os dokumenter med posten. Skadesanmeldelser bør i stedet uploades via vores sikre medlems-websider. Der vil være forsinkelser på behandling af skadesanmeldelser, der sendes med posten.

Alle servicefunktioner, herunder muligheden for at uploade skadesanmeldelser, adgang til dokumenter samt anmodning om forhåndsgodkendelse, kan foretages via vores sikre medlems-websider.


Enkeltrejse- / Årsrejseforsikringskunder
Anmeld skade online
skade.ihi.com
Betal præmie online betal.ihi.com
Selvbetjening Min side
https://scandinavia.ihi.com//my+page/

Oftest stillede spørgsmål (FAQ) for Enkeltrejse / Årsrejseforsikring

Jeg er i en COVID-19-risikogruppe, men ellers ikke syg. Dækker min afbestillingsforsikring udgifter til mine bookinger, hvis min rejse begynder efter den 14. april 2020?

Nej, så længe du helbredsmæssigt er i stand til at rejse, refunderer forsikringen ikke din rejse.

Dækker min afbestillingsforsikring, hvis jeg må annullere en rejse grundet officielle rejsehenstillinger eller begrænsninger i forbindelse med COVID-19?

Nej, i henhold til forsikringsbetingelserne, dækkes dine udgifter ikke ved annullering grundet officielle henstillinger eller begrænsninger.

Dækker min forsikring udgifter til evakuering på grund af COVID-19?

Kun forudsat at Udenrigsministeriet, den danske ambassade eller en lignende institution anbefaler evakuering og forudsat, at situationen opstod efter, at du rejste til området.

Dækker min eksisterende Enkeltrejse- / Årsrejseforsikring udgifter til medicinsk behandling i forbindelse med COVID-19?

Ja, såfremt du tegnede din forsikring inden den 14. april 2020, og såfremt din rejse blev booket inden denne dato, vil relevante medicinske behandlinger for COVID-19 blive dækket ex gratia. Vi anbefaler, at du altid kontakter Bupa Global Assistance for forhåndsgodkendelse af enhver behandling.

Er jeg dækket for medicinsk behandling i forbindelse med COVID-19, når jeg tegner en Enkeltrejse- / Årsrejseforsikring?

Nej, hvis din forsikring er tegnet den 14. april 2020 eller senere, er du ikke dækket for medicinsk behandling i forbindelse med COVID-19.

Kan jeg forlænge min Enkeltrejse- / Årsrejseforsikring, hvis jeg har brug for at forlænge min rejse på grund af lufthavnslukning eller en officiel rejsebegrænsning?

Ja, du kan forlænge din forsikring ved at tilkøbe yderligere dage, også efter din afrejse, forudsat at din nuværende forsikringsperiode ikke er udløbet. Bemærk, at enhver sygdom eller skade, der er opstået eller har udvist symptomer eller som er diagnosticeret i den eller de foregående rejseperiode(r), ikke vil blive dækket i den forlængede rejseperiode, medmindre du tilkøbte denne forlængelse før sygdommen eller skaden opstod eller udviste symptomer.

Kan jeg forlænge min Enkeltrejse- / Årsrejseforsikring, hvis min dækning er udløbet, mens jeg rejser?

Nej, men du kan i dette tilfælde købe en Enkeltrejseforsikring, og da denne dermed er tegnet efter din afrejse, vil den nye forsikring først dække 72 timer efter køb. Udgifter, der opstår som følge af begivenheder, der finder sted inden for karensperioden på 72 timer, dækkes ikke.

Desuden vil sygdomme, der har udvist symptomer i din indledende rejseperiode, ikke blive dækket i den nye forsikringsperiode.

Er jeg berettiget til erstatningsdage eller til en erstatningsrejse i tilfælde af, at jeg er nødsaget til at afbryde min rejse og vende tidligere hjem til mit bopælsland på grund af COVID-19?

Nej, du er ikke berettiget til erstatning, hvis du vender tidligere hjem til dit bopælsland på grund af COVID-19.

Er jeg berettiget til kompensation for ubrugte rejsebilletter eller rejseaktiviteter, hvis jeg må afbryde min rejse og vende tidligere hjem til mit bopælsland på grund af COVID-19?

Nej, du er ikke dækket for ubrugte rejsebilletter eller rejseaktiviteter.

Generel FAQ - ofte stillede spørgsmål

Jeg har brug for at tale med en person om min rejseforsikring. Hvordan kan jeg bedst komme i kontakt med jer?

Vi oplever på nuværende tidspunkt forsinkelser i besvarelse af spørgsmål grundet den aktuelle COVID-19-situation. Du kan læse mere om dine rejseforsikringer på Min Side eller gennem Bupa Global Travel myCard-appen, som kan downloades fra Google Play and App Store. Hvis du foretrækker direkte kontakt, kan du finde alle relevante kontaktoplysninger i oversigten længere oppe på denne side.

Jeg har forsøgt at komme i kontakt med jer. Hvorfor får jeg ikke svar?

Vi beklager, men grundet COVID-19-situationen oplever vi forsinkelser med at besvare spørgsmål. Hvis du har sendt en skadesanmeldelse eller har kontaktet os via e-mail, så kan vi garantere, at du nok skal få svar. Du behøver derfor ikke henvende dig igen. Vi vender tilbage til dig, så snart vi kan. Hvis du har brug for akut hjælp, eller hvis du vil indsende en skadesanmeldelse, kan du finde alle relevante kontaktoplysninger i oversigten længere oppe på denne side.

Hvis du har brug for at indsende en skadesanmeldelse, så brug venligst vores online skadesportal.

Min forsikring skal fornys men jeg har ikke hørt fra jer. Hvad skal jeg gøre?

Du kan få adgang til alle dine forsikringsoplysninger på Min side. Har du spørgsmål til fornyelsen af din forsikring, kan du sende os en e-mail via kontaktoplysningerne i oversigten længere oppe på denne side.

Jeg skal betale min forsikringspræmie. Hvilken betalingsmåde er bedst?

På grund af den nuværende COVID-19-situation anbefaler vi, at du betaler med kreditkort via betaling af din præmie..

Jeg afventer et dokument, jeg endnu ikke har modtaget?

Du kan bruge Min side for at få adgang til dine dokumenter. Alle dine dokumenter inklusiv fornyelsesbetingelserne og refusionserklæringer er tilgængelige her.

Jeg har brug for et bevis på forsikringsdækning i forbindelse med visumansøgning?

Du kan downloade en sådan fra Min side eller kontakte travel@ihi-bupa.com for eventuelle specifikke versioner.

Hvordan indsender man en skadesanmeldelse?

Du kan nemt indsende en skadesanmeldelse. Du behøver blot scanne dine regninger og de tilsvarende kvitteringer for betaling og vedhæfte dem, når du udfylder onlineformularen. Dokumentformatet* skal være jpg, pdf, tiff eller gif, og den maksimale størrelse pr. fil er 10MB.

*Sørg for, at dine scannede dokumenter er tydelige. Hvis vi ikke kan læse dem, bliver vi nødt til at henvende os til dig for at få bedre kopier, hvilket forsinker processen.

Bør jeg rejse for tiden?

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) anbefaler, at rejsende, der er syge, ældre eller har eksisterende sundhedsmæssige problemer undgår at rejse til områder, der er berørt af COVID-19.

Hvis du vender tilbage fra et land, der er berørt af COVID-19, anbefaler WHO, at du overvåger dine symptomer omhyggeligt i 14 dage og følger den nationale vejledning for det land, du opholder dig i. Denne vejledning bør søges online, eksempelvis på officielle hjemmesider i opholdslandet. Hvis du har symptomer, såsom feber, hoste eller åndedrætsbesvær, skal du følge den nationale vejledning gældende for det land, du opholder dig i, eksempelvis angående selvkarantæne. Nogle lande kræver muligvis, at alle rejsende, der kommer fra bestemte områder, skal gå i karantæne, og nogle lande fraråder i øjeblikket alle udenlandsrejser og indfører rejseforbud fra bestemte lande.

Kræves det, at jeg har en Bupa sundhedsforsikring for at kunne tegne en rejseforsikring?

Alle kan købe en rejseforsikring. Du behøver ikke være eksisterende kunde.

Jeg har et spørgsmål, der ikke står på denne liste

Vi beklager, at vi ikke har været i stand til at hjælpe her. Hvis du har et spørgsmål, som vi ikke har givet svar på her, så send os en email, så vi kan rådgive dig. Du kan finde alle relevante kontaktoplysninger i oversigten øverst på siden.

For at se mere information om COVID-19 og Bupa Global's andre produkters dækninger i denne periode, kan du læse mere her. Bemærk at denne information vil være på engelsk.

If you wish to read more about COVID-19 and Bupa Global’s other product covers in this period. Please access the Bupa Global COVID-19 hub.